EADV gastlessen Huid in de klas!

Geplaatst op 12-09-2024  -  Categorie: Algemeen

In september en oktober geven dermatologen en ervaringsdeskundigen (mensen met een huidaandoening) in iedere provincie een EADV gastles Huid in de klas. Samen vragen zij aandacht voor de huid en de impact van een huidaandoening op kinderen op basisscholen.

In september is de Europese conferentie voor dermatologen (EADV) in Amsterdam, daarom werken Huid Nederland en de EADV samen om in die periode gastlessen door heel Nederland te organiseren. Op basis van het bestaande lespakket Huid in de klas zijn gastlessen van 45-60 minuten samengesteld voor vier leeftijdsgroepen tussen 4 en 12 jaar.

Met hulp van diverse patiēntenverenigingen hebben zowel kinderen als volwassenen met een huidaandoening zich bij ons aangemeld, en zijn zij gekoppeld aan een dermatoloog en basisschool in dezelfde provincie. Wij wensen alle dermatologen en ervaringsdeskundigen veel succes, en zijn benieuwd naar hun verhalen!

Binnen dit project was er ruimte voor 12 dermatologen, ervaringsdeskundigen en basisscholen om in alle provincies een gastles te kunnen geven. Het aantal aanmeldingen van ervaringsdeskundigen was zo groot dat niet iedereen in dit project mee kan doen. Mogelijk kunnen we hier een vervolg aan geven in de toekomst!

Dit project is mogelijk gemaakt door de EADV en Huid Nederland. Meer informatie over Huid in de klas vind je op www.huidindeklas.nl en over de EADV gastlessen op www.skinatschool.com

 


 

Laatste nieuws

12-09-2024 - Algemeen - EADV Congress in de RAI in Amsterdam
12-09-2024 - Algemeen - EADV gastlessen Huid in de klas!
12-09-2024 - Algemeen - Hackathon Lekker in je vel
Naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏