Mogen we je wat vragen stellen over jouw Persoonlijke Gezondheidsomgeving?

Geplaatst op 19-05-2023  -  Categorie: Algemeen

Huid Nederland is pleitbezorger van de persoonlijke gezondheidsomgeving. Dit is een goed middel om tot samenwerking en afstemming met de persoon met een huid-/haaraandoening en tussen betrokken professionals te komen.

Met een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) beheer je zelf jouw medische gegevens. Via een app of website heb je inzicht in jouw medisch dossier. Ook bepaal je met wie je welke gegevens deelt. Dit alles vergroot jouw eigen regie over de behandeling van je huidaandoening.

Graag stellen wij je een aantal vragen over jouw Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Dit is dus één digitale verzamelplaats voor al je medische gegevens die bij verschillende zorgverleners in verschillende systemen opgeslagen kunnen zijn.

Ook kun je al werken in de digitale omgeving (portal) van bijvoorbeeld je huisarts of ziekenhuis, maar deze zijn niet aan elkaar gekoppeld. In je PGO kun je al deze informatie bij elkaar verzamelen en dus met één inlog alles inzichtelijk bij elkaar hebben. Ook kun je zelf beslissen met wie je de informatie wilt delen.

Met deze vragenlijst hopen wij meer inzicht te krijgen in jullie gebruik van het PGO: gebruik je het al, wat houdt je nog tegen, heb je hulp nodig bij het aanmaken van een PGO-account? Doe je mee met onze enquête?

Vul hier de PGO-enquête in


 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏